Friday, 6 June 2014

Friday Funny

This puzzle is about Lateral Thinking ..
Scroll down slowly and be honest with yourself. 
 

       man
1. ------------ 
      

     board 




Ans. = man overboard 



Okay, let's see if you've got the hang of it. 


      stand
2. ------------ 
         

           



Ans. = I understand 
 

OK . 



Got the drift ? 
Let's try a few now and see how you fare? 


3. /r/e/a/d/i/n/g/ 
 


Ans. = reading between the lines 

 

4. 
  x     
 road       
      



Ans. = cross road 

 

Not having a good day now, are you ? 


Redeem yourself.
 

 
5. cycle 
     cycle     

     cycle 



Ans. = tricycle 

 
Not easy to figure out ha! 

 
              
6.    ----------        

     M.D.        Ph.D. 
 


Ans. = two degrees below zero 





C'mon give it a little thought ! !
 

       
7.      knee 

         -------          light 



Ans. = neon light


( knee - on - light ) 
 


U can prove u r smart by getting this one.
 



            ground
8. 
       ---------------
feet feet feet feet feet feet 

 


Ans. = six feet underground 


Oh no, not again ! ! 




9. he's X himself 




Ans. = he's by himself 

 
Now you're messing up big time. 

 
10. ecnalg 



Ans. = backward glance 



Not even close ! ! 



11. death ....... life 



Ans. = life after death 

 

Okay last chance ................... 



12. THINK 



 
Ans. = think big ! ! 



And the last one is real fundoo - - -



13. abababababababababababababababababababab... 


Ans. = long time no 'C'
Keep Smilin'

 

6 comments:

Annie said...

Hehe thanks for the exercise for the old brain cells this morning Sam.
Hugs,
Annie x

Kathyk said...

We like to keep our brains active - love today's teaser!

Kathyk

Mrs A. said...

I got one of em!! Ones that count for sumfinck.
Hugs Mrs a.

Twiglet said...

I am hopeless at these - yet they are so obvious once you know the answer! lol x Jo

Gay Peplow said...

Brilliant, I love these, so clever TFS Sam!! Hope you have a wonderful weekend :D x

butterfly said...

Love word games - these are such fun!

How about this.... GEGS

****

Scrambled eggs, of course.
Alison xx